μετατροπή MIDI σε MP3, TTA σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή MIDI σε MP3

μετατροπή MP4 σε MP3

μετατρέπουν XVID σε MP3

μετατροπή MPEG4 σε MP3

MIDI Ορισμός: Musical Instrument Digital Interface

1. μετατρέψετε midi σε mp3, δρομολόγηση "MIDI σε MP3 maker",κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα, επιλέξτε ένα αρχείο MIDI.

2. Αλλάξτε το όνομα της παραγωγής, εάν χρειάζεται, τα οποία πρέπει να είναι ένα αρχείο MP3. Ή κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση" το όνομα του αρχείου σε έναν κατάλογο.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων, η μετατροπή θα ξεκινήσει. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ακούσετε φυσιολογική ένταση του ήχου του αρχείου MIDI κατά τη μετατροπή, ελέγξτε αλλιώς Windows όγκος ελέγχου.

4. Μετά την μετατροπή midi σε mp3, κάντε κλικ στο κουμπί Play για να ακούσετε το αρχείο MP3 με τον Windows Media Player. Πριν από την έναρξη της επόμενης μετατροπής, κλείστε το Windows Media Player.

5.If σας feelthe έξοδο MP3 όγκος είναι μικρότερος ή δυνατότερο ή παραμορφωμένη, adjustthe ελέγχου του όγκου του προγράμματος, ή "Έλεγχος έντασης ήχου" ή "κύμα" των Windows όγκος ελέγχου. Στη συνέχεια, ξεκινήστε πάλι τη μετατροπή. Προσπαθήστε αρκετές φορές, θα έχετε τον κατάλληλο όγκο παραγωγής.

TTA είναι το αληθινό ήχο, είναι μια ελεύθερη, απλή πραγματικό χρόνο χωρίς απώλειες κωδικοποιητή ήχου, με βάση τις προσαρμοστικές προγνωστικών φίλτρων που έχει δείξει το ίδιο ή τα καλύτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με την πλειοψηφία των σύγχρονων αναλόγων από δημοφιλείς κωδικοποιητές ήχου ανοιχτού κώδικα.

Αν θέλετε να μετατρέψετε tta σε mp3, δρομολόγηση "ήχου / βίντεο σε MP3 maker», παρακαλούμε να εγκαταστήσετε την κατάλληλη το φίλτρο DirectShow TTA / κωδικοποιητή / αποκωδικοποιητή από RadLight για το αρχείο TTA.

μετατρέψετε midi σε mp3, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.