μετατροπή MID σε MP3, FLAC σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή WAV σε MP3

μετατροπή WMA σε MP3

μετατροπή AC3 σε MP3

μετατροπή OGG σε MP3

μετατροπή MPA σε MP3

μετατροπή MP2 σε MP3

μετατροπή AU σε MP3

μετατροπή AIF σε MP3

μετατροπή SND σε MP3

μετατροπή MID σε MP3

MID Ορισμός: Musical Instrument Digital Interface με επέκταση αρχείου *.mid . MID0 (τύπου 0) είναι η ενιαία πορεία και πολλές μορφές κανάλι. MID1 είναι πολλαπλές τροχιάς και των πολλαπλών καναλιών.

1. μετατρέψτε τα μέσα του σε mp3, Launch "MIDI σε MP3 maker", κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα, επιλέξτε ένα αρχείο MID.

2. Αλλάξτε το όνομα της παραγωγής, εάν χρειάζεται, τα οποία πρέπει να είναι ένα αρχείο MP3. Ή κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση" το όνομα του αρχείου σε έναν κατάλογο.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων, η μετατροπή θα ξεκινήσει. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ακούσετε φυσιολογική ένταση του ήχου του αρχείου MID κατά τη μετατροπή, ελέγξτε αλλιώς Windows όγκος ελέγχου.

4. Μετά την μετατροπή μέσα σε mp3, κάντε κλικ στο κουμπί Play για να ακούσετε το αρχείο MP3 με τον Windows Media Player. Πριν από την έναρξη της επόμενης μετατροπής, κλείστε το Windows Media Player.

5. Εάν αισθάνεστε την έξοδο MP3 όγκος είναι μικρότερος ή δυνατότερο ή παραμορφωμένη, ρυθμίστε την ένταση του ελέγχου του προγράμματος, ή "Έλεγχος έντασης ήχου" ή "κύμα" των Windows όγκος ελέγχου. Στη συνέχεια, ξεκινήστε πάλι τη μετατροπή. Προσπαθήστε αρκετές φορές, θα έχετε τον κατάλληλο όγκο παραγωγής.

FLAC είναι ελεύθερος χωρίς απώλειες κωδικοποιητή ήχου, πράγμα που σημαίνει ότι ο ήχος είναι συμπιεσμένα σε FLAC χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητα. Αυτό είναι παρόμοιο με το πώς λειτουργεί φερμουάρ, παρά μόνο με FLAC εσείς θα πάρουν πολύ καλύτερη συμπίεση επειδή έχει σχεδιαστεί ειδικά για ήχο, και μπορείτε να αναπαράγετε τα συμπιεσμένα αρχεία FLAC στον αγαπημένο φορέα σας ακριβώς όπως παίζετε ένα αρχείο MP3. Η μορφή FLAC είναι προς το παρόν αλλά και υποστηρίζεται από πολλά λογισμικού και υλισμικού προϊόντα ήχου.

Αν θέλετε να μετατρέψετε FLAC σε mp3, τρέχει ήχου / βίντεο σε MP3 MAKER, παρακαλούμε να εγκαταστήσετε την κατάλληλη flac φίλτρο DirectShow / codecs / αποκωδικοποιητή για το flac αρχείο.

μετατρέψτε τα μέσα του σε mp3, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.