μετατροπή DIVX σε MP3, ON2 σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή AVI σε MP3

μετατροπή VCD σε MP3

μετατροπή MPEG σε MP3

μετατροπή WMV σε MP3

μετατροπή ASF σε MP3

μετατροπή OGM σε MP3

μετατροπή DivX σε MP3

μετατροπή DAT σε MP3

μετατροπή MPG σε MP3

μετατροπή SVCD σε MP3

DivX Ορισμός: DivXNetworks δημιουργεί το σχήμα MPEG4. Έχει υψηλή αναλογία συμπίεσης με τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας βίντεο.

1. μετατρέψει DivX σε mp3, παρακαλώ εγκαταστήστε το κατάλληλο αποκωδικοποιητή βίντεο και ήχου αποκωδικοποιητή για το divx ή avi αρχείο όπως DivX Codec.

2 Launch "ήχου / βίντεο σε MP3 maker", κάντε κλικ στο Open Media File κουμπί, επιλέξτε ένα αρχείο avi ή divx.

3. Αν θέλετε να μετατρέψετε ολόκληρο το ακουστικό από το αρχείο DivX, που το Output File αν χρειαστεί, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί μετατρέψετε.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ένα μέρος του ήχου από το divx αρχείο, σύρετε τη γραμμή slide άμεσα, ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Play για να δείτε το αρχείο πολυμέσων, που η Ώρα έναρξης και την ώρα λήξης. Επιτέλους, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων για να ξεκινήσετε τη μετατροπή divx σε mp3.
On2 codec έχει αναπτυχθεί από On2 Technologies. Λένε ότι η συμπίεση βίντεο είναι πάνω από το Windows Media 9, Ρεάλ 10, H.263, H.264, MPEG-4. On2 κωδικοποιητή παραδίδει την καλύτερη ποιότητα εικόνας σε χαμηλότερες ταχύτητες δεδομένων. On2 codec που χρησιμοποιείται ευρέως για κοινή χρήση βίντεο ιστοσελίδα, ζωντανή αναμετάδοση μέσω Διαδικτύου, VoIP βίντεο, live αμφίδρομες βίντεο instant messaging, η δορυφορική και η κινητή τηλεόραση, βιντεοεπιτήρηση, IPTV, και εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ON2 σε mp3, παρακαλώ εγκαταστήστε ON2 VP6 ή On2 κωδικοποιητή VP7.

μετατρέψει σε mp3 divx, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.