konvertere XVID til MP3, musik til MP3

Home

Download

Bestil nu

FAQ

Kontakt os

konvertere MIDI til MP3

konvertere MP4 til MP3

konvertere XVID til MP3

konvertere MPEG4 til MP3

XviD Definition: En type af GNU MPEG-4 video format fra DivX open source version.

1. konvertere xvid til mp3, skal du installere den korrekte video dekoder og lyd dekoder til xvid eller avi fil,f.eks XviD Codec .

2 Launch "audio / video til MP3 maker",klik på Åbn Media File knap, vælg en avi eller xvid fil.3. Hvis du ønsker at konvertere hele lyd fra xvid fil, indstille Output File hvis det er nødvendigt, og klik derefter på konvertere knappen.

Hvis du ønsker at konvertere en del af lyden fra xvid fil, skal du trække skyderen direkte, eller klik på play-knappen for at pre-lytte til musik, indstille Start Time og sluttidspunktet. Til sidst skal du klikke på konvertere knappen for at begynde at konvertere xvid til mp3.PMP er Portable Multimedia Player samme med PSP.

Det er lille og har harddisk til at gemme og afspille mediefiler. Det understøtter forskellige video format såsom DivX, XviD, mpeg, audio (mp3, wav, ogg vorbis) og digital billede (jpg, gif, bmp).

Slut PMP til PC USB, så du kan overføre PMP fil til PC og derefter konvertere lyd musik til mp3, hvis din Windows har installeret den musik codecs / filter.

konvertere xvid til mp3, Copyright KYDSOFT. Alle rettigheder forbeholdt.