konvertere VCD til MP3

Home

Download

Bestil nu

FAQ

Kontakt os

konvertere AVI til MP3

konvertere VCD til MP3

konvertere MPEG til MP3

konvertere WMV til MP3

konvertere ASF til MP3

konvertere OGM til MP3

konvertere DIVX til MP3

konvertere DAT til MP3

konvertere MPG til MP3

konvertere SVCD til MP3

VCD Definition: VideoCD eller video Compact Disk til opbevaring video og lyd.

1. konvertere VCD til mp3: hvis VCD fil er kodet med 1,0 format, behøver du ikke at installere yderligere MPEG-dekoder.Hvis dat filen er kodet med 1,1 eller 2,0 format, skal du installere DVD-afspillere som f.eks WinDVD Player eller PowerDVDPlayer, som omfatter de relevante VCD dekoder.2 Launch "audio / video til MP3 maker",klik på Åbn Media File knappen, når du indsætter VCD i CD / DVD-drev, vil du finde mappe med navnet MPEGAV i VCD. I den mappe er der nogle VCD filer navngivet AVSEQ01.DAT, AVSEQ02.DAT eller MUSIC01.DAT, MUSIC02.DAT osv. Derefter åbner en VCD-fil i programmet.

3. Hvis du ønsker at konvertere hele lyd fra VCD fil, indstille Output File hvis det er nødvendigt, og klik derefter på konvertere knappen.

Hvis du ønsker at konvertere en del af lyden fra VCD fil, skal du trække skyderen direkte, eller klik på play-knappen for at få vist mediefil, indstille Start Time og sluttidspunktet. Til sidst skal du klikke på konvertere knappen for at begynde at konvertere VCD til mp3.VCR er videobåndoptager. Det spiller VHS (video kassettebåndoptager eller video hjem-systemet). Hvis du ønsker at konvertere videobåndoptager eller VHS til mp3, på to måder er til rådighed.

1. Installer en TV-tuner kort på din computer. Tilslut kablet til kortet korrekt. Brug Windows Movie Maker for at få vist programmet og fange den til wmv, så udpakke filen til mp3.

2. Hvis du kan tilslutte audio-Out of VCR til Line In på lydkort, skal du køre (Easy MP3 lydoptager) til at optage lyd til mp3.

konvertere VCD til mp3, Copyright KYDSOFT. Alle rettigheder forbeholdt.