konvertere MPEG til MP3, Flash SWF til MP3

Home

Download

Bestil nu

FAQ

Kontakt os

konvertere AVI til MP3

konvertere VCD til MP3

konvertere MPEG til MP3

konvertere WMV til MP3

konvertere ASF til MP3

konvertere OGM til MP3

konvertere DIVX til MP3

konvertere DAT til MP3

konvertere MPG til MP3

konvertere SVCD til MP3

MPEG Definition: Moving Pictures Expert Group. En slags multimedia-filformat og standard for komprimering billede og lyd.

1. konvertere mpeg til mp3: Hvis MPEG-filen er kodet med MPEG-1 format, behøver du ikke at installere yderligere MPEG-dekoder. Hvis filen er kodet med MPEG 1,1 eller 2,0, skal du installere den korrekte dvd afspiller såsom PowerDVD Player eller WinDVD Player for mpeg dekoder.2 Launch "audio / video til MP3 maker",klik på Åbn Media File knap, vælg en mpeg-fil.

3. Hvis du ønsker at konvertere hele lyd fra mpeg-fil, sætte Output File hvis det er nødvendigt, og klik derefter på konvertere knappen.Hvis du ønsker at konvertere en del af lyden fra mpeg-fil ved at trække skyderen direkte, eller klik på play-knappen for at få vist mediefil, indstille Start Time og sluttidspunktet. Til sidst skal du klikke på konvertere knappen for at begynde at konvertere mpeg til mp3.

Flash (tidligere Macromedia Flash) er skabt af Adobe System selskab. Det kan redigere indholdet af animation, film, musik og spil på World Wide Web. Swf er ShockWave Flash.

Konverteren konverterer ikke flash til mp3 direkte. Launch Easy MP3 lydoptager, køre Flash player eller Internet Explorer for at få vist eller pre-lytte til Flash-fil swf, optage lyd spor af swf til at udtrække eller konvertere swf til mp3.

konvertere mpeg til mp3, Copyright KYDSOFT. Alle rettigheder forbeholdt.